Ce formula trebuie sa aplic pentru a rezolva urmatorul exercitiu:
(2√3-3√2+√6)(√6-√2-2√3)
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
pai trebuie sa imnultesti fiecare termen ...
=2√18-2√6-7-3√2+6+6√6+6-√12-2√18=
=-2√6-7-2√3+6+6√6+6-2√3
=4√6+5-4√3
=2√18-2√6-7-3√2+6+6√6+6-√12-2√18=
=-2√6-7-2√3+6+6√6+6-2√3
=4√6+5-4√3
AlexEma:
ok. ma gandeam ca exista o formula gen (a-b)(a+b).
Alte întrebări interesante
Istorie,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Engleza,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Biologie,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă