Biologie, întrebare adresată de magicaldede, 9 ani în urmă

Ce importanta ar avea generalizarea sistemului de colectare a deseurilor pe categorii, in cartierele de blocuri, in intreprinderi si institutii ?
Explicati.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Nekoally
8
Consider ca generalizarea sistemului de colectare a deseurilor pe categorii in cartiere de blocuri, in intreprinderi si institutii are o importanta deosebita deoarece previne raspandirea impuritatilor si a altor factori ce dauneaza. Gestionarea sistemului de colectare a deseurilor este o problema majora in Romania, astfel, dorind sa ajutam cu cate putin, putem preveni diferite probleme precum: subtierea stratului de oxigen etc.
Cum putem preveni? Simplu. Fiecare cetatean trebuie sa colecteze deseurile in pungi de plastic speciale apoi munincipalitatea trebuie sa puna la dispozitie, containere speciale de sortare. Aceste containere trebuie(consider) sa aibe culori diferite pentru fiecare material reciclabil in parte, si pe care, in plus, sa fie scris tipul de material caruia ii este destinat, apoi firmele de salubrizare trebuie sa fie dotate cu destule masini care sa vina sa ia gunoiul. 
Sper ca te-am ajutat ^^
 
Alte întrebări interesante