Limba română, întrebare adresată de nicoleta1368, 8 ani în urmă

Ce înseamnă disciplină pentru mine compunere lungă



va rog dau Corona
l ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mircik08
2

Eseu de disciplină

Introducere: Disciplina înseamnă ascultarea de regulile esențiale pentru reglementarea vieții. ESTE o mare Virtutate. Este o parte a vieții. În fiecare sferă a vieții, trebuie să urmăm regulile disciplinei.

Importanță: Disciplina este extrem de esențială pentru a-l fugi corect. Este cea mai înaltă virtute pe care el o are pentru a păstra totul în ordine. Ajută la o viață sistematică și controlată. Disciplina este calitatea 1hhcrent care ne îndeamnă să ne dezvoltăm și să ne luminăm viața. Astfel, disciplina ajută la o viață reglementată și sistematică

Timpul și locul disciplinei de învățare: Disciplina este o calitate esențială a timpului. Trebuie să exersăm-1t. Ar trebui să formăm această disciplină la vârsta noastră fragedă. Familia noastră și bătrânii ne pot ajuta să învățăm această calitate sterlină. Copiii ar trebui direcționați către calea disciplinei. Dacă se va forma, va rămâne ultima pentru totdeauna. Astfel, vârsta timpurie este momentul potrivit pentru a cultiva normele disciplinei.

Disciplina în viața umană: Omul este o ființă rațională. El este înzestrat cu judecată și bun simț. Are un sentiment înnăscut al libertății. Asta nu înseamnă că trebuie să facă orice îi place. Va crea haos și dezordine. El are . să respecte reguli și regulamente. El trebuie să ducă o viață perfectă. El trebuie să respecte regulile sănătății, salubrizării și odihnei. El trebuie să mănânce mâncare temperată și să bea. Excesul de exercițiu al acestora îi va ruina viața. El trebuie să se odihnească în viață, ca nu cumva să-i fie deteriorată sănătatea. Această încălcare a regulilor va afecta modurile de viață netede.

im not so good at romanian but this is the translate i got for you


nicoleta1368: Thank you so much, I really needed to thank you for translating I love you
Alte întrebări interesante