Engleza, întrebare adresată de kindiki, 9 ani în urmă

ce inseamna engleza pentru mine?un scurt paragraf.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Adishor
17
English for me is a way to enter in another world.I listen english music,because almost all music is in english.I use english on my Personal Computer and on my phone.I need english when i watch at movies or on internet.I don't realize this,but i use some english all day.

kindiki: mersi e foarrrrte reusita
Răspuns de nutellaxox
4
Engleza  este o limba cunoscuta de catre toate popoarele. Majoritatea oamenilor o vad si o descriu ca pe cea mai frumoasa limba din lume,este melodioasa,si iti face placere sa o auzi, este de asemenea usor de invatat si scris. Engleza reprezinta totodata si un univers al cuvintelor mistice ce iti incanta sufletul, si mintea. Daca ai avea posibilitatea de a calatori in tari indepartate engleza va fi singura care te va putea salva. Ea este esntiala pentru toti vorbitorii, caci, pe plan international , e singura metoda de a ne intelege reciproc si a putea convorbi.

kindiki: am vrut sa a juti la geografie
kindiki: sa ,ma ajuti eu sunt a6
kindiki: ma ajuti
nutellaxox: cu ce?
Adishor: spune te ajutam amandoi :)
kindiki: calculati desfasurarea continentului africa in grade si km aplicind reteaua de grade a hartii:a)de la ord spre sud pe meridianuul 20 longitdine estica b)de la vest la est pe paralela 10 latitudinea nordica (1=110km)
kindiki: cu rezolvare
kindiki: maa ajutati
kindiki: eu acum plec ,si mai tirrzu revin ,voi daca stti scriti si e o sa vi si o sa citesc\
kindiki: ok
Alte întrebări interesante