Limba română, întrebare adresată de lori56, 9 ani în urmă

Ce obiecte de podoaba ai mai vazut la personajele din jurul tau?In afara de roll ornamental(de frumusetare)ce crezt ca mai semnifica unele dintre acestea?repede .......dau coronita repede va rog frumos

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mariamaria2003
0
Multe femei poarta esarfe in anotimpurile mai racaroase. Acestea sunt de diferite culori si modele, ceea ce le ajuta pe doamnele cochete sa asorteze obiectul cu restul vestimentatiei. 
Dar esarfele nu sunt doar pentru a completa tinuta, ci si pentru incalzi posesorul.
Cerceii, sunt accesori pentru infrumusetare, dar unoeri pot fi mostenire de familie, acestia datand de ani intregi si fiind dintr-un metal pretios. Acest lucru aduce si un strop de mandrie ca porti un lucru cu valoarea sentimentala. La fel intamplanduse si cu medalioane, brose, sau alte accesorii asemanatoarea.
Ceasurile completeaza tinute, ale femeilor sau barbatilor de-o potriva, dar nu purtam un ceas doar ca sa xompletam tinuta. Ci si pentru a vedea mai simplu cat este ora. 
Prin urmare, unele podoabe pot avea mai multe intrebuintari, de la incalzirea corpului, pana la valori sentimentale sau observarea detaliilor importante, cum ar fi cat este ceasul.
Alte întrebări interesante