Limba română, întrebare adresată de pisicaneagra221, 8 ani în urmă

Ce părere ai despre protejarea mediului înconjurator? Este aceasta importantă??De ce?? Scrie un text de aptoximativ 80 de cuvinte în care să oferi un raspuns la aceaste întrebari?? A fost sau nu clasa ta implicata în proiecte/actiuni care viseza ocrotirea mediului înconjurator ?? Daca raspunsul tau este afirmativ în ce constau acestea???? Va rog repede ! dau coroana!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de RaduGame
23
Eu cred ca mediul înconjurător trebuie protejat deoarece acesta are multe beneficii.Daca noi nu pastram curățenia in jurul nostru aerul ar fi poluat (este deja poluat),animalele nu ar mai exista,ele trăiesc in păduri.Dar unele dintre acestea sunt pline de deseuri,copacii care ne dau oxigen,noi oamenii am sta mereu răciți cu multe boli si ba chiar putem murii.Unii oameni care nu au suflet si care nu iubesc animalele așa fac arunca gunoi si ele nu mai pot trai.
Aceasta afost opinia mea!
Sper ca te.am ajutat!
Răspuns de Cunoscatorul14
20
Protejarea mediului inconjurator este importanta deoarece altfel nu putem sa fim sanatosi deoarece murdaria mediului strica aerul astfel ca daca nu protejam mediul inconjurator in loc sa inspiram aer curat si sanatos vom inspira deseuri. Iar umanitatea va disparea deoarece natura se va degrada rapid si vom avea toamna in loc de iarna sau viceversa ,si stratul de ozon va fi distrus si radiatiile soarelui ne- ar aduce moartea protejarea mediului inconjurator ne-ar aduce beneficii astfel ca vom putea sa ne impresionam prietenii prin frumusetea peisajului ;sa ne impresionam persoanele dragi; sa ne gasim inspiratie pentru o opera de arta care ar putea sa ne aduca faima si sa putem trai in pace. In concluzie este bine sa protejam natura pentru ca ea face parte din toate si este baza perpetuarii speciei. Iar la intrebarile legate de clasa le adaugi raspunsul  dupa cum vrei tu . Si nu uita nu conteaza foarte mult numarul de randuri ci sa faci o treaba de calitate  buna care sa te ajute sa ajungi unde vrei tu.

pisicaneagra221: scz trebuia sa scrii si daca clasa ta a avut de a face cu o actiune de protejare a mediului
pisicaneagra221: Dar multumesc frumos partea asta o sa o scriu eu de la mine. multumesc frumos
RaduGame: pai nu a avut deoarece clasa mea e nebuna cred ca doar eu din aceea clasa sunt singuru copil care iubeste natura
RaduGame: deci scz
RaduGame: npk
pisicaneagra221: Nu nui nimik
pisicaneagra221: Sa stii ca si clasa mea e nebuna
Alte întrebări interesante