Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

Ce părere aveți despre Narcissa malfoy?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Estela00
7
Narcissa Malfoy, personaj al seriei de romane Harry Potter, este un personaj care, deși nu are un rol însemnat în cărți, este un personaj extrem de complex.
Narcissa Malfoy este parte din devoratorii morții, adepți ai lui Voldemort. În opinia mea, cu toate că pare rece și fără inimă, aceasta ar face orice pentru familia sa. Născută cu sânge-pur, într-o familie de devoratori ai morții, Narcissa nu a avut niciodată șansa de a alege drumul bun sau cel rău. Se află întotdeauna în umbra celorlalți, însă ar face orice pentru a-și proteja fiul, fapt pe care l-a arătat de nenumărate ori. Pentru fiul său, Narcissa a realizat un jurământ cu Severus Snape pentru a-l proteja, l-a ajutat și l-a iubit necondiționat. La finalul ultimii cărți a romanului, Narcissa l-a salvat pe protagonistul cărții, Harry Potter, din ghearele întunecatului Voldemort când acesta a asigurat-o că fiul său este în viață și în siguranță. Pentru acest fapt ar fi putut fi ucisă, însă s-a sacrificat pentru protecția fiului său, știind faptul că doar Harry poate salva lumea vrăjitorilor și respectiv pe fiul său de către Voldemort.
O consider pe Narcissa un exemplu de urmat datorită devotamentului și dragostei sale față de familia sa, pentru care a sacrificat multe. Cu toate că în primele cărții părea lipsită de sentimente, pe parcurs am aflat că tot ce face este din dragoste și sacrificiu.

Utilizator anonim: Mulțumesc mult
Utilizator anonim: Și eu cred același lucru despre ea
Utilizator anonim: Dar am făcut la școala un experiment sa întrebam mai multe persoane ce parere au despre un personaj
Utilizator anonim: Din orice carte
Alte întrebări interesante