Studii sociale, întrebare adresată de Cristina2014, 9 ani în urmă

Ce parere aveti despre sufletul vostru? Daca acestea ar fi ultimele ore de trait si veti fi judecati de Dumnezeu pt pacatele voastre.. credeti ca v-ar primi? V-a framantat vreodata gandul vesniciei? Comparati si voi viata aceasta scurta cu o vesnicie intreaga ..
Ce e mai important? Nu credeti ca ar trebui sa va impacati cu Dumnezeu?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Cleona
0
Viata noastra e un dar primit de la Dumnezeu. Dumnezeu a creat oamenii pentru a fi fericiti si pentru a-L slavi. 
Dupa efectuarea pacatului suprem din gradina Edenului, oamenii au devenit inteligenti si au putut distinge raul de bine, astfel Dumnezeu le-a dat posibilitatea de-a alege intre acestea doua. Viata noastra pe Pamant nu e decat un "portal" catre o alta lume, e un pasaj, la sfarsitul caruia ajungem la "judecatorie". 

Am vazut acum ceva timp un documentar si am retinut urmatorul pasaj: " Marea Lumina a vorbit: tine minte asta si nu uita niciodata; voi va salvati, voi va rascumparati si voi va vindecati. Ati facut-o intotdeauna. O veti face intotdeauna. Ati fost creati cu puterea de a face asta, inca dinainte de inceputul lumii."



Cristina2014: Ok
Cristina2014: Dar pri ce ai mentionat tu, nu ai clarificat sau raspuns la nicio intrebare care ti-am pus.. Da, avem posibilitatea de a alege dar.. nu ne mantuim, rascumparam singuri sau sa ne salvam.. Dumnezeu este acela caruia i-am gresit si singuri, prin noi ajungem in iad fiind nepurinciosi de a ne sterge pacatele din cartea Lui Dumnezeu! Tu esti iertata de El? Ai pace? Pacatul e ca o radacina ce treb smulsa... Au fost smulse pacate din viata ta?... eu am gasit acest lucru facand ceea ce Dumnezeu ne cere.
Cristina2014: Daca tu cauti adevarul, cu toata placerea ti-as explica cu versete biblice si iti voi spune cum a lucrat Dumnezeu in mine! ..
Alte întrebări interesante