Engleza, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Ce poate face si ce nu poate face o persoana cu dizabilitati? Unde traieste o astfel de persoana? Unde merge la scoala sau munceste? Ce face in timpul liber? Va rog raspundeti-mi! Preferabil ar fi sa-mi spuneti despre o persoana care nu vede!!!!!!!!!!!1 URGENT!!!!!!!!!!!! Nu accept glume,vreau seriozitate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! si incercati sa-mi traduceti in engleza. mai intai am nevoie de informatiile in romana. la engleza nu e neapart sa traduceti. SI DACA VETI INCERCA SA TRADUCETI FOLOSITI ENGLEZA CARE SE INVATA IN ROMANIA, ADICA CEA BRITANICA. DAU COROANA!!!!!!!!!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de DorinK
2
Un om care nu poate vedea nu isi poate da seama unde se afla,unde sunt obiectele necesare etc...dar acea persoana poate sa isi cumprere un caine ajutator sau un baston alb. Aceste persoane traiesc in case cu nepotii,frati,parinti etc...O persoana oarba nu poate sa mearga la scoala sau la munca pentru ca o dezavantajeaza orbitul.O persoana oarba nu poate face foarte multe in timpu liber...de obicei doarme sau se plimba doar daca are un baston alb sau un caine ajutator.

Si incepe in Engleza:
A blind guy can't see were he is,were are necessary objects etc...but that guy can buy a helper dog or a white cane.This people live in house with grandchildrens,brothers,parents etc...A blind guy can't go to school or to work becose a disadvantage the blindness. A blind guy can't do that much in his free time usually sleeping or wander unless only if he a whith cane or a helper dog.

Sper ca te-a ajutat :)
Alte întrebări interesante