Limba română, întrebare adresată de iulikmaster20, 9 ani în urmă

Ce reprezinta cartea pentru tine ?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
5
Cartea,cel mai frumos cuvant si obiect ce poate exista,pentru mine cartea este lumea noua,este aventura vietii,este o usa ce-mi deschide cai spre toate tinuturile,fie ele departate sau nu.Cartea imi este cea mai buna prietena,imi este alinarea sufletului,ea este zana ce imi calauzeste visele si ma invata noi lucruri.

Utilizator anonim: Ma lasi in pace sau ai de gand ca la fiecare raspuns sa iti dai cu parerea?Nu ai de unde sa stii ce inseamna cartea pentru mine si oricum nu e treaba ta.
Utilizator anonim: Lasa-ma in pace si vezi-ti de treaba
Solaris: Dreptul la libera exprimare este non-negociabil, iar copilul din cazul de față se întâmplă să ştiu că este şi talentat. Deci acest comentariu, dl Michaelgheorg1, spune mai multe lucruri despre dvs. decât despre Pasareacolibri.
Solaris: Eu înțeleg ce spuneți dvs. Dar nu este aşa, să ştiți. Pasareacolibri este un utilizator foarte bun şi altfel decât ați descris. Eu m-am convins de asta de-a lungul timpului.
Răspuns de alexconstantibl
5
cartea pentru mine reprezinta o gradina cu tot felul de gramatica lectii si expresii frumoase. Cel mai bun prieten al meu estr cartea. cu alte cuvinte cartea este un izvor de intelepciune si taina cititului si a scrisului.
Alte întrebări interesante