Limba română, întrebare adresată de bellamilitaru, 9 ani în urmă

ce reprezinta cartea(spuneti ceva inspirat si frumos plss)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de pitiandrei
2
Cartea este cea mai de pret comoara , aste atent gandita si cumpanita , gingasa ca o floare . In ea se aduna cele mai frumoase ganduri ale autorilor , ca altii sa le poata folosi in voie . Cartea este cel mai credincios si de nadejde prieten . 

bellamilitaru: ms multt
pitiandrei: cu placere
gavriliuc67: Pentru mine cartea inseamna un izvor de cunoastere, citind-o mintea imi lucreaza se formeaza imagini pentru a intelege continutul cartii.Randuri insiruite cu o sumedenie de cuvinte care asteapta sa fie deslusite de catre mine, in carti pot vedeam mult mai mult decat cuvinte legate cu un inteles strain mie, de acolo imi culeg informatia, imi face ca mintea sa lucreze, imi imbogateste imaginatia.
Citind o carte imaginile nu imi sunt insiruie, eu tre sa creez imaginile din ceea ce citesc,
gavriliuc67: daca mai vrei adaugator
bellamilitaru: wow mersii
gavriliuc67: cu placere
cryssmary: un fleac
Răspuns de Adelinaa1
2
Cartea reprezinta invatatura elevului si al copiilor din lumea asta. Nu doar a noastra ci si a parintilor. Cartea este obiectul care ne ajuta sa ajungem ceva in viata sa fim silitori si capabili. Cartea este alcatuita din file,coperta,cotor. Ea reprezinta totalitatea lucrurilor si detaliilor la o anumita materie. Daca nu am invata carte (proverbul) nu am stii nimic. Multi copii spun ca e greu. E greu,dar la un moment dat o sa regretam. Cartea e obiect sfant pentru noi.

Aly18Alexandra: Cartile ne hranesc sufletul ,ne ajuta sa intelegem lucrurile de o insemnatate majora . Cartile sunt averi ,comori de nepretuit . Cartile au avut ,au si vor avea mereu o semnificatie majora pentru mine. Indiferent de natura lor
gavriliuc67: Frumos
Aly18Alexandra: Mersii :)
cryssmary: asa mai merge bravoooooo felicitari cel mai frumos raspuns !!!!!!!
Aly18Alexandra: Mersii esti o draguta <3
Alte întrebări interesante