Limba română, întrebare adresată de VanBoss, 9 ani în urmă

Ce reprezinta iubirea pentru voi ?
Cat mai lung si cat mai frumos. Multumesc.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de DragosVlad
2
 Iubirea este sentimenul suprem pe care doi indragostiti il impartasesc.Iubirea este sentimentul care iti da incredere,si din care ies numai momente de neuitat.
 Desi,multi cred ca iubirea poate fii deslusita,fara a o "simti" intr-adevar,se inseala,deoarece iubirea este unica.
Am un mic fragment,nu prea am idei,totusi, spune de doua presoane care se iubesc ca se unesc pt a dea viata unui copil
Răspuns de Boboiu
0
Iubirea este un sentiment unic . Multa lume crede ca accest sentiment este inteles. Dar cand esti mic nu realizezi cam care este iubirea vieti tale. Atunci vezi o fataq draguta pe strada si spui `` vai de mine , intr-o zi va fi a mea ,, . Dar asta sa intamplat doar ca te-ai uitat la ea. Toata lumea se uita la cum arati dar de geaba esti frumos si sufletul nervos . O iubire adevarata cand se intalneste nu se desparte de azi pe maine asa cum sunt unele relati din zilele noastre , acestea dureaza un an poate 2 , termini facultate si inca ai acelasi prieten , eu zic ca asta e o uibire adevarat . O iubire adevarata tu te lasa cand vede ca suferi , te ajuta , te alina si cel mai importat e ca sti ca persoana de langa tine te iubeste , nu ca sta cu tine ca sa aiba popularitate . Daca ai o prietena care sta cu tine doar ca-i face cadouri scumpe asta deja nu mai e iubire .
Cineva care te iubeste nu sta cu tine ca ai bani , nu sta cu tine ca sa fie popular , acea persoana sta langa tine pt ca stie ce om esti si ca aveti multe lucruri in comun ,
  Nu poti obliga iubirea sa se intample , iubirea trebe sa se intample de la sine.
Alte întrebări interesante