Limba română, întrebare adresată de deniii011, 8 ani în urmă

Ce rol are fiecare hobby în dezvoltarea copilului ?​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de vladgolubas
4

Răspuns:

hobyul in viatat copilului are un rol foarte mare fiindca el de mitittel poate sa isi gaseasca ocupatia cu care poate sa se antreneze cit timp ii va place lui sau hobyul sa se transforme in munca..pentru un copil asa ceva este forte bine ca de mic saasi gaseasca abilitatile lui.mai are si un rol de a dezvolta copilul in forte buna stare ca sa creasca copilul sanatos...eu asa am scris am primit 9

Explicație:

Răspuns de AndreeaMicu
4

Cand spunem "hobby" ne gandim la pasiuni.

Hobby-urile joaca un rol important in dezvoltarea copilului, avand o multime de beneficii asupra acestuia, atat in ceea ce priveste educatia, cat si in dezvoltarea personala.

In primul rand, sunt o metoda eficienta de a irosi timpul liber si totodata de a inlatura plictiseala. Au o latura amuzanta si placuta, care ii ajuta pe copii sa se distreze in timp ce invata lucruri noi.

In al doilea rand, hobby-urile ii ajuta pe copii sa isi foloseasca si sa isi dezvolte imaginatia si capacitatea de a crea deoarece orice hobby presupune stimularea gandirii, astfel dezvoltandu-se intelectual. Totodata, hobby-urile ii ajuta sa isi descopere anumite abilitati care pot ajuta mai tarziu la alegerea unei cariere si la dezvoltarea profesionala si emotionala din viitor.

Alte întrebări interesante