Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Ce sa scriu intr-un eseu cu tema timpul liber??

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de paulatakacs13
2
Timpul liber este acel timp ramas dupa terminarea tuturor treburilor pentru ziua respectiva. Timpul liber este un timp mult asteptat in care putem face doar ceea ce vrem noi. Timpul liber este perioada cea mai placuta din zi.
  Intr-o zi obisnuita, timpul liber este cel de dupa terminarea temelor si a sarcinilor date de parinti. De obicei imi termin sarcinile pana la ora 4 dupa-amiaza, ramanandu-mi aproximativ 4 ore libere, intre 4-8 seara. Activitatile care imi ocupa mare parte din timpul liber sunt cititul, desnatul, imi place sa ies afara cu prietenii sau sa ma jos jocuri pe calculator. Spre seara, ma intorc acasa si imi fac ghiozdanul, imi pregatesc hainele petru ziua urmatoare, iau cina si apoi ma pun in pat si uneori ma uit la Tv sau ascult muzica inainte sa ma culc. Imi place sa-mi programez toate lucrurile, desi de multe ori mi se intampla sa nu respect in totalitate programul. Respectand programul, nu uit niciodata de unele lucruri care trebuie rezolvate imediat. Imi place sa imi pastrez o ordine in toate domeniile vietii.
Pentru saptamana viitoare mi-am programat o vizita la bunici, in ziua de luni, iar miercuri ma intalnesc cu prietenii mei din Alba-Iulia. Deocamdata atat mi-am programat.

Răspuns de Kimberley
1
Scrie despre o joaca cu catelul. In acest week-end am iesit afara in curte.Catelul meu Puffy se juca cu mingea.M-am dus la el l-am luat si ne-am jucat................etc.
Alte întrebări interesante