Limba română, întrebare adresată de termremelisa, 8 ani în urmă

Ce schimbări ar trebui să facă Dănuţ pentru a-şi reveni la normal? Completează două recoman-
dări, pe spatiul următor.
1
2​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alexandra2765
2
O sa incep prin a te intreba cu ce a gresit Danut? Ce a facut el nemoral? Cu ce s-a abatut de la drumul drept al vietii?
In orice caz, am sa iti dau anumite secvente cu o greutate morala accentuata, ce m-au ghidat pe mine pana acum, fiind o mama a doi baieti santasi si voisi.
1) Danut ar trebui sa bea o sticluta cu propolis si lapstisor de matca in fiecare seara pe stomacul gol, pentru a restabili flora intenstinala si a-si gasi echilibrul interior. ( pe mine m-a ajutat foarte mult in special la cea de-a doua sarcina, pentru a-mi usura crampele abdominale)
2) Danut ar trebui sa schiteze in fiecare zi la ora 16:00 o pasarice cu pene ale caror culori poseda accente de azuriu si caramel. Bineinteles, nu se pot uita din aceasta operatiune creioanele BIC soft tip, pentru a putea reda detaliile intocmai ( pe mine aceasta activitate m-a incurajat sa parasesc confortul adictiv al casei mele, impreuna cu cei doi baieti ai mei, pentru a schita impreuna aceste pasarici si a petrece, de asemenea, timp calitativ in familie)
Chiar imi doresc ca acest Danut sa fie ajutat de sfaturile mele, pe care le am invatat si perfectionat dupa 10 ani de crescut doi baieti destepti si buni. O zi frumoasa! Dumnezeu fie cu tine!

FuicaNicu00: Musca este un element, care nu aduce nici o atribuita pozitiva nimanui.
FuicaNicu00: Produce propolis laptisor de matca, PARDON, albina.
FuicaNicu00: (apropo ai facut bine, dar exercitiul era despre greutatea lui, a pus o poza in ultima intrebare)
Răspuns de FuicaNicu00
2
  • Dănuț trebuie să facă mișcare și să mănănce sănătos pentru a se întoarce la greutatea sa normală.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Succes! (tot m-am supărat puțin pentru că i-ai dat coroană la cineva care a scris incorect gramatical și a făcut exercițiul parțial greșit, dar uite aici :/)


FuicaNicu00: (Cred că luasometita și alexandra2765 tot îmi dau 1 stea fără motiv, dar este okkk, oricum ăsta este ultimul răspuns care îl dau lui termremelisa, că nici ea nu este cheie de biserică)
Alte întrebări interesante