Biologie, întrebare adresată de adelinaholerga, 9 ani în urmă

ce sunt mamiferele ? clasificarea din ce categorie face parte ??? diferenta intre pasari bune zburatoare si pasari de curte ??

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de itachi
1
Mamiferele sunt o clasă de animale vertebrate , care nasc puii vii și îi hrănesc cu lapte . Corpul lor e acoperit cu păr , blană , țepi sau plăci . 

Sper că te-am ajutat
Răspuns de matrixmaryus
1
Mamiferele sunt o clasă de animale vertebrate, care nasc pui vii și îi hrănesc cu lapte. Mamiferele sunt cele mai dezvoltate și adaptabile vertebrate, fiind animale homeoterme, care trăiesc în toate mediile de viață                                       În general, mamiferele sunt clasificate în 3 subclase:Prototheria:MonotremataMetatheria:DasyuromorphiaDidelphimorphiaDiprotodontiaMicrobiotheriaNotoryctemorphiaPaucituberculataPeramelemorphiaEutheria:ArtiodactylaCarnivoraCetaceaChiropteraDermopteraHyracoideaInsectivoraLagomorphaMacroscelideaPerissodactylaPholidotaPinipediaPrimatesProboscideaRodentiaScandentiaSireniaTubulidentataXenarthra.

adelinaholerga: ce organ este gusa la pasari .....
matrixmaryus: Porțiune mai dilatată, în formă de pungă, a esofagului, în care alimentele stau câtva timp înainte de a trece în stomac...vreau puncte daca vrei @)
Alte întrebări interesante