Limba română, întrebare adresată de alexiamaria134, 8 ani în urmă

Ce te a impresionat cel mai mult din piesa A douăsprezecea noapte de William Shakespeare? Urgent va rog îmi trebuie în 6 minute va roogg​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mihaelaghilea
4

Răspuns:

M-a impresionat, in primul rand, curajul celor de la Teatrul Logos de a pune in scena o piesa ca aceasta! Putine teatre independente au curajul sa puna in scena o piesa ca aceasta! De ce ? Pentru ca Shakespeare  e GREU! Este greu de jucat, de pus in scena, greu de inteles !

M-a impresionat, in primul rand, curajul celor de la Teatrul Logos de a pune in scena o piesa ca aceasta! Putine teatre independente au curajul sa puna in scena o piesa ca aceasta! De ce ? Pentru ca Shakespeare  e GREU! Este greu de jucat, de pus in scena, greu de inteles !Un alt lucru care mi-a placut foarte mult a fost decorul. Desi, din punctul meu de vedere, sala nu a ajutat foarte mult , decorul a fost SUPERB  si a reusit sa ma duca acolo …. pe vremea ducilor si a conteselor. La fel si costumele.Au incununat cu succes munca actorilor si au ajutat la crearea atmosferei.la fel si inceputul piesei , atunci cand sa inceput sa se auda oarecum timid, un cantec de fluier iar actorii si-au etalat printr-o „plimbare-dans” costumele. Momentul a fost MAGIC.

Explicație:

Succes!♡


alexiamaria134: mulțumesc mult, cum dau coroana?
mihaelaghilea: trebuie sa dea cineva răspuns, și alegi tu(iti apare notificare) ori aștepți câteva zile și dai
Alte întrebări interesante