Limba română, întrebare adresată de claudyahaslodac, 9 ani în urmă

ce tia placut cel mai mult an primi doi ani de scoala! compunere

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de iamale47
5
Primii doi ani de scoala 

     Acum sunt clasa a......-a. Imi place sa invat, sa scriu, sa citesc si sa socotesc. Ador cel mai mult ........ . Mi s-a parut cea mai usoara materie, invatand pas cu pas tainicile ei.
     In clasa I mi-a placut cel mai mult ca toti copiii din clasele a III-a ,respectiv a IV-a ne spuneau ca suntem ,,pitici''. Mi-a placut sa fac punctulete, liniute, bastonase etc. , sa fac primele litere cu ajutorul invatatoarei. Sa citesc am invatat citind fiecare cuvant litera cu litera, apoi legandu-le intre ele. Sa socotesc am inceput cu ce este mai usor, 1+1. Numaram pe degete sau numaratoare. 
      In clasa a II-a mi-a placut sa incep sa citesc din ce in ce mai mult, sa imi imbogatesc vocabularul. Mi-a placut sa rezolv probleme, sa incep sa inmultesc si impartesc. Am invatat pas cu pas tainicile invataturii, dar fara ajutorul doamnei invatatoare nu am putut sa fac nimic.
      Ii multumesc doamnei invatatoare ca m-a ajutat sa trec prin rele si bune, ca m-a invatat sa scriu, sa citesc si sa socotesc.

iamale47: sper sa-ti placa! daca mai ai ceva de adaugat, scrie cum vrei... daca ti-au placut mai multe lucruri in clasele I si a II-a le adaugi. (^-^)
claudyahaslodac: multumesc
Alte întrebări interesante