Limba română, întrebare adresată de Nix, 9 ani în urmă

Ce va intereseaza mai mult-creatia,creatorul,ambele?
Argumentati in minim 10 randuri.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
3
iti voi raspunde asa cum consider eu, tu ajustezi cum iti convine

Sunt interesata in principal de creatie deoarece ea a fost faurita pentru a transmite  ganduri, emotii, pentru a deschide sufletul unui om si pentru a-l imbogati. Istoria omenirii este plina de capodopere al caror autor nu este cunoscut, capodopere care au influentat multe dintre curentele artistice din toate domeniile (pictura, sculptura, fotografie, literatura etc). Una dintre aceste capodopere anonime este chiar balada Miorita, transmisa din generatie in generatie, de peste 2000 de ani si care si in prezent manifesta fascinatie asupra oamenilor.

Este laudabil efortul si talentul creatorului dar, creatia este cea care, dupa parerea mea umila ar trebui sa prezinte mai mult interes. In fond, ea este fructul, rodul muncii artistului, dedicare lui, ca sa zicem asa.

Sper ca iti e de folos...

Răspuns de rotarusandu4
1
Dupa parerea mea sunt importante ambele,fiindca daca nu ar exista creatorul nu ar exista nici creatia.
Creatia nu poate influnta singura sentimente,trairi si ginduri.Creatorul e cel care transmite aceste sentimente prin prizma creatiei. Creatia este apogeul unui creator,este o raza de lumina in viata sa deaoarece,creatorul e incercat de nenumeroase ginduri atunci cind scrie o opera de arta.
Creatia este menita sa transmite publicului larg neverosimilele ginduri si sentimente ale creatorului.
Deci creatia si creatorul se afla intr-o permanenta legatura..Diferenta dintre ele este ca creatorul e efemer,iar creatia eterna si creatorul traieste prin creatia sa.
Alte întrebări interesante