Limba română, întrebare adresată de mihuadam, 9 ani în urmă

Cea mai mare dorinta a mea

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mircik88
5
Cea mai mare dorinta a mea este ca sa vina mai repede Anul Nou!!!!
Vreau nespus de mult ca Anul Nou sa aduca multe bucurii tuturor copiilor mici si mari,ca toate familiile sa impodobeasca Bradul de Craciun si sa intilneasca Anul Nou impreuna cu cei dragi!!


mihuadam: te rog frumos mai mult si am saiti multumesc
mircik88: ok
mircik88: am scris
Răspuns de bogdangheorghe
4
Cea mai mare dorinta a mea este ca persoanele dragi mie sa-mi fie mereu aprope sufletului meu si ca parintii sa traisca vesnic . Nu vreau milioane , nu vreu nimic . Doar un singur lucru,unul......!
     Sper ca te-am ajutat cit de cit :*


mihuadam: mersi dar ma mai poate ajuta cineva?
bogdangheorghe: dar iti trebuie ult ?
bogdangheorghe: mult iti trebuie?
bogdangheorghe: De mica mi-am dorit ca sa am calculator ,dulciuri pe masa , sa am jucarii de plus ,sa am televizor ,sa am tot ce este performat . Cu timpul am mai crescut si am inteles ca totul nu esti chiar asa de simplu.Ca paritii doresc ca noi sa crestem mari ,ca sa ne poata intretine ,deoarece noi sintem bogatia lor .Mai tirziu mi-am dat seama ca si noi trebuie sa-i multumim , deoarece si noi vom fi parinti , si noi vom trai momente frumoase . Mi-am reamintit ca cind /(continuare mai jos)
bogdangheorghe: o sa fiu mare nu o sa ma mai deranjeze dulciurile ,jucariile ,dar te va interesa doar familia . Intotdeuna este un lucru care ti-l doresti ,deaceia pentru mine cel mai scump pe lume este familia mea,scumpa mea familie . Mi-as dori ca parintii sa traiasca vesnic,mi-as dori doar un lucru , un singur lucru ...!
Alte întrebări interesante