Limba română, întrebare adresată de rpinter16, 8 ani în urmă

Cei trei muschetari volumul 2 rezumat

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de sandusanduluminitama
1

Explicație:

In această carte este vorba despre aventurile celor trei muschetari Arthos, Porthos și Aramis cărora li se adaugă d'Artagnan.

Totul începe atunci când d'artagnan pleacă din Meung vrând să ajungă în Paris pentru a deveni muschetar în campania Domnului de Traville. La Paris el se întâlnește cu Arthos ,Porthos și Aramis Care erau nedespărțiți artos era tăcut dar înțelept portos puternic și viguros iar a ramas era și el înțeles și își dorea să ajungă cândva față bisericească a trec prin multe aventuri printre care și Recuperare a colierului de diamante a Reginei și cea pe care o să o povestească în continuare .

De când era la Paris tartan se se îndrăgostise de Unica reginei toamnă Bonacieux..După un timp a fost răpită după dispariția doamnei ,el se îndrăgostit de o altă doamnă căreia i se zice Milady . d'Artagnan

nu o iubesc De fapt pentru ce fel de persoană era și pentru că era foarte frumoasă după un timp începe chiar să o urască și să află că avea o floare de crengi pe umăr ceea ce însemna că era bună prietenă cu Richelieu.pentru că nu se destăinui semnului secretul acela, jură că se răzbună pe d'Artagnan.

Intr-o zi Arthos , Porthos și Aramis auziră cu mai a discutat cu cardinalul puneau la cale să facă multe răutăți printre care să îl omoare pe d'artagnan auzit la aceste Cei trei muschetari îi dădu imediat de Vest tânărului acesta sa gândit să îi trimită o scrisoare cumnatul lui lui milady prin care se comunice să o rețină pe doamnă să nu plece din țară .

Alte întrebări interesante