Limba română, întrebare adresată de maraarseni, 8 ani în urmă

Cerință :
"Un eseu despre cadrele din linia 1 în lupta împotriva Cavid 19,,
o pagina daca se poate si repede!! Va rog!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Peanut2000
1

Răspuns:

In Romania, primul caz infectat cu noul coronavirus a fost confirmat la sfarsitul lunii februarie.De atunci, numarul persoanelor infectate cu COVID-19 a tot crescut, la fel si numarul deceselor. Printre persoanele infectate sunt si multe cadre medicale.

In prezent, in Romania sunt peste 1000 de cadre medicale care au fost confirmate pozitiv cu COVID-19. Protectia personalului medical este cruciala, deoarece acesta reprezinta prima linie in lupta impotriva noului coronavirus, de aceea trebuie luate masuri pentru stoparea infectarii cadrelor medicale.Eforturile depuse pentru a-i ajuta pe bolnavii de COVID-19 sa se vindece si gestionarea unui numar din ce in ce mai mare de persoane infectate fac ca personalul medical sa nu aiba timp sa se gandeasca si la ei insisi. 

putem proteja cadrele medicale?

In prezent, prioritatea principala a tuturor romanilor ar trebui sa fie protejarea cadrelor medicale care se ocupa de cazurile infectate cu COVID-19, pentru a ramane sanatoase, apte sa ofere asistenta medicala bolnavilor. 

Dar aceste eforturi raman ingreunate de deficitul de echipamente medicale necesare, aspect esential in lupta pentru incetinirea raspandirii noului coronavirus.

Alte întrebări interesante