Limba română, întrebare adresată de radumihalache666, 8 ani în urmă

Cheita poveateste textul in 6sau3 randuri

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Biscuitu
0

Personajul principal este Costel, un baietel iscusit la patinat, care are patine noi, usoare, nichelate si taioase. Nu se stie cum, dar el crede ca a pierdut cheita de la patine si de trei zile este foarte suparat. Asa ca, incepe sa caute facand dezordine in camera (a cautat-o in buzunare, in pat, sub pat, in sertare), lucru care nu rece neobservat de bunica.

Personajul principal este Costel, un baietel iscusit la patinat, care are patine noi, usoare, nichelate si taioase. Nu se stie cum, dar el crede ca a pierdut cheita de la patine si de trei zile este foarte suparat. Asa ca, incepe sa caute facand dezordine in camera (a cautat-o in buzunare, in pat, sub pat, in sertare), lucru care nu rece neobservat de bunica.Aceasta il roaga sa se apuce de teme si sa nu mai faca dezordine! Costel crede apoi ca a pus cheita in bucatarie, deranjand-o pe mama, care de asemenea ii spune sa se apuce de efectuarea temelor si sa nu o mai incurce in bucatarie.

Personajul principal este Costel, un baietel iscusit la patinat, care are patine noi, usoare, nichelate si taioase. Nu se stie cum, dar el crede ca a pierdut cheita de la patine si de trei zile este foarte suparat. Asa ca, incepe sa caute facand dezordine in camera (a cautat-o in buzunare, in pat, sub pat, in sertare), lucru care nu rece neobservat de bunica.Aceasta il roaga sa se apuce de teme si sa nu mai faca dezordine! Costel crede apoi ca a pus cheita in bucatarie, deranjand-o pe mama, care de asemenea ii spune sa se apuce de efectuarea temelor si sa nu o mai incurce in bucatarie.Costel insa nu se lasa si merge in beci, amintindu-si ca a vrut sa guste o muratura si cu siguranta cheita se afla intr-unul din borcanele cu muraturi. Numai ca, de aceasta data isi deranjeaza tatal, care ii spune din apuce de efectuarea lectiilor.

Personajul principal este Costel, un baietel iscusit la patinat, care are patine noi, usoare, nichelate si taioase. Nu se stie cum, dar el crede ca a pierdut cheita de la patine si de trei zile este foarte suparat. Asa ca, incepe sa caute facand dezordine in camera (a cautat-o in buzunare, in pat, sub pat, in sertare), lucru care nu rece neobservat de bunica.Aceasta il roaga sa se apuce de teme si sa nu mai faca dezordine! Costel crede apoi ca a pus cheita in bucatarie, deranjand-o pe mama, care de asemenea ii spune sa se apuce de efectuarea temelor si sa nu o mai incurce in bucatarie.Costel insa nu se lasa si merge in beci, amintindu-si ca a vrut sa guste o muratura si cu siguranta cheita se afla intr-unul din borcanele cu muraturi. Numai ca, de aceasta data isi deranjeaza tatal, care ii spune din apuce de efectuarea lectiilor.Daca si-ar efectua temele ar gasi cheita, pusa tot de el in penar, intre toc si creion.

Scz ca nu am facut in 3-6 randuri,poti sa-l faci mai scurt daca poti!

|||


radumihalache666: CheitA
Biscuitu: Cheita?
Biscuitu: ok
Biscuitu: o sa-l caut pe google
Biscuitu: textul
radumihalache666: Ok ms
Biscuitu: Dupa Mircea Santimbreanu?
radumihalache666: Da
Biscuitu: Ok,uite toata povestirea!
Alte întrebări interesante