Franceza, întrebare adresată de Lizuca22, 9 ani în urmă

Cherche dans la liste ci-dessous : les modes d'hebergement , b) les destination de vacances , c) les objectifs des vacancieres .Ecris un petis texte ( 8 a 10 lignes ) en utilisant les mots qui se rapportent a ces trois sujets .
laferme-auberge , l'auberge , les rencontres , le camping les visites , l'hotel , la lecture , la montagne , le repos , campagne l'etranger , le bricolage , les sorties , le promenades , le gate rurale , le sport , la tranquillite , le residence secondaire .
Pe scurt va trebui sa faceti un text de 8-10 randuri poate si mai mult si sa utilizati cele 3 subiecte si cateva din cuvintele de mai sus , nu este neaparat sa il scieti in franceza puteti sa il scrieti in romana dar sa scrieti ceva la modul general utilizant subiectele si cuvinetele ia daca vreti sa il scrieti in franceza trebuie sa scrieti neaparat traducerea in romana .

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ELSWORD
1
In excursie am mers in strainatate la Japonia.In aceasta tara se practica foarte multe sporturi. Am intrat intr-o resedinta secundara de judet.Ne-am cazat la un hotel cu turnuri. Mi-a placut sa citesc lecturi la geamul de langa pat. Eram la etaj si era liniste. Stateam sivma ofihneam pe pat. Am facut plimbari pe poarta rurala. Dupa doua zile am facut camping iar apoi am mers la un han. Dupa o xi ne-am intors inapoi la hotel. A fost o excursie pe cinste.

ELSWORD: este bine?
Lizuca22: Multumesc mult
ELSWORD: npc
Alte întrebări interesante