Engleza, întrebare adresată de AnimeMan, 8 ani în urmă

Cine ar putea să îmi traducă acest text:
Nu trebuie extrem de rapid

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Geta1955
3

Salim Bin Kabina e acum batran, dar e un supravietuitor. Pe cand era tanar, ducea o viata traditionala de beduin in desertul Arabiei. Desertul e un loc aspru pentru a trai. In desert exista doar dune de nisip, stanci si foarte putine plante. Rareori ploua, iar vara este incredit de cald. Temperaturile urca pana la 50˚C in timpul zilei, iar noaptea e deseori foarte rece.

Bin Kabina avea camile si le tot muta prin desert, cautand hrana pentru ele. Vindea din camile la targuri pentru a cumpara produse de prima necesitate, adica paine, curmale si cafea. A gasit si hrana in desert. Mulgea camilele si uneori manca si carne de camila. De asemenea mai vana iepuri si caprioare. Uneori trebuia sa manance soparle ca sa supravietuiasca.

Ce mai mare problema era apa. Camilele putea merge 15 zile fara apa, dar existau putine fantani si ele deseori erau secate. Bin Kabina parcurgea distante enorme prin desert ca sa gaseasca apa. Sa te pierzi in desert insemna moarte sigura. Bin Kabina nu s-a pierdut niciodata!


florinuca44: geta1955 te rogg mult ma ajuti si pe mine cu o tema
florinuca44: te rogggg multttt
florinuca44: geta1955
Alte întrebări interesante