cine îmi explica mai desfășurat cum se face, va rog frumos
Anexe:
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
f(1)=4
si
f(0)<0
din prima
(m²-2) *1+m=4
m²+m-6=0
rezolvand prin orice metoda, vei obtine
m1=-3
m2=2
dar f(0)=(m²-2) *0+m=m
si se cere m<0
atunci convine doar m1=-3<0
si
f(0)<0
din prima
(m²-2) *1+m=4
m²+m-6=0
rezolvand prin orice metoda, vei obtine
m1=-3
m2=2
dar f(0)=(m²-2) *0+m=m
si se cere m<0
atunci convine doar m1=-3<0
yuvc:
poti sa îmi spui de unde ai luat și ai pus în loc de x, 1
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Biologie,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă