Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Cine imi face o scrisoare pentru Mos Craciun?
a) Sa aiba 15-20 de randuri.
b) In scrisoare sa fie gasite pe fiecare rand verbe la modul conjunctiv(la timpul perfect sau la timpul prezent), modul conditional-optativ( la timpul perfect sau la timpul prezent), modul gerunziu( terminatia -ind sau -and, sau aspectul negativ -ne cu sau fara particula -mai)
c) Sa nu fie gasite in scrisoare greseli de gramatica.
d) Sa aiba: inceput; cuprins; si incheiere

OFERE 50 DE PUNCTE PENTRU ACEASTA SCRISOARE!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de teodariuca
3
 DRAGA MOSULE,
     IMI DORESC SA IMI ADUCI MULTE CARTI DE CITIT, O MASINA CU TELECOMANDA SI INCA CEVA CE VREI TU . CITIND EU VOI INVATAT MAI BINE . DACA NU GASESTI CARTEA PE CARE EU MI-O DORESC POTI SA IMI ADUCI UNA CU MULTE BASME . EU VOI FI FOARTE INCANTAT. STIU CA AM MULTE PRETENTII, DAR SA STI CA AM FOST FOARTE CUMINTE ANUL ACESTA. AS MAI VREA SI O CULEGERE DE MATEMATICA. ACUM ITI SCRIU ACESTA SCRISOARE SI SPER SA O PRIMESTI CAT DE CURAND. ASTEA SUNT TOATE DORINTELE MELE, MOSULE.
      DEABEA ASTEPT CA TU SA VII LA MINE , SA TE VAD IARASI . AM MAI PREGATIT SI NISTE POEZII, POVESTI PE CARE AS VREA SA TI LE SPUN. STIU CA ANUL TRECUT NU AM FOST PREA CUMINTE DAR ACUM NU VOI MAI FACE ASTA. A TRECUT UN AN SI  MI-AM DAT SEAMA CA TREBUIE SA FIU MAI CUMINTE .   
        INCHEI SCRISOAREA, SI ASTEPT SA TE REVAD. 

teodariuca: trebuia 15-20??
teodariuca: oh
teodariuca: mai pune si de la celalalt
teodariuca: bn
Alte întrebări interesante