Ed. tehnologică, întrebare adresată de salsal, 8 ani în urmă

Cine imi face si mie o compunere va rog cu bucataria viitorului?
Multumesc!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Ella392
26
Bucataria viitorului

In viitor, bucatariile nu vor fi la fel ca acum. Sigur vom avea mari schimbari in bucatariile noastre simple de acum.
Se vor inventa o groaza de masini care ne vor ajuta sa preparam mai rapid mancarea. Chiar vor exista masinarii care vor turna, amesteca si gati ingredientele pentru noi.
Poate vor fii proiectati si roboti care sa se ocupe cu gatitul, nu numai la noi acasa. Ne vor face rutina de gatit mai usoara si timpul de preparare al mancarurilor va fi mai scurt.
De asemena, poate se vor gasi ingrediente secrete sau condimente nestiute pana acum. Vom avea fructe, legume noi, care, amestecate cu alte mancaruri, vor avea un gust delicios!
Mai este la fel de posibil ca ustensilele sa fie diferite. Vom avea altfel de linguri, cutite, furculite, etc.
Ceea ce ar fi cel mai interesant in bucataria viitorului ar fi daca s-ar inventa sau s-ar descoperi mai multe retete de mancaruri. Vom avea o varietate de mancaruri de ales, iar sansele de supravietuire vor fi chiar mai ridicate.
As dori ca in bucataria viitorului sa avem si benzi rulante pentru transport. Daca bucataria este mare, iar tu ai nevoie neaparat de un ou, poti sa il ai in mai putin de un minut cu ajutorul benzii rulante.
Pentru acest lucru ne-ar trebui si o telecomanda sau ceva de genul, nu? Putem sa spunem ce lucru dorim din frigider, cabinet, de oriunde, iar o mana robotica sa puna acel aliment, ustensila, pe banda si ea sa vina la tine! Ar fi genial!
Totusi, o bucatarie a viitorului nu e completa fara un ghid pentru gatit. Pe peretii bucatariilor vom avea televizoare mari cu tutoriale care ne vor arata cum sa gatim.
Bucataria viitorului nu se compara cu cea de azi!

salsal: multumesc imi trebuie de 1 pagina o poti face mai mare?
Ella392: sigur!
salsal: multumesc!
Ella392: gata. am modificat
Alte întrebări interesante