Engleza, întrebare adresată de mandreeadaniel, 8 ani în urmă

Cine imi face si mie rezumat ? Heii e urgent
Charlie găzduiește împreună cu părinții, bunicii materni, bunicul George și bunicul Josephine. Toți trăiau împreună într-o casă mică, care nu era suficient de mare pentru atât de mulți oameni. erau doar două camere și un pat. Toți bunicii au dormit într-un pat, iar Charlie și părinții lui au dormit pe podea în cealaltă cameră.
Ei erau foarte săraci. ele erau mereu reci și mereu foame. Singura mâncare pe care o aveau erau pâinea și margarina pentru micul dejun, cartofii fierți și varză pentru prânz și supă de varză pentru cină.
Al Charlie era cu adevărat șocat. Dar el a primit vreodată un bar o dată pe an în ziua de naștere. și ceea ce era mai rău pentru Charlie, a fost întotdeauna trecut de porțile unei fabrici enorme de ciocolată în drum spre casă de la școală. Într-o seară, Charlie ia întrebat pe bunicii săi despre proprietarul fabricii, domnul Willy Wonka. - Draga mea băieță, spuse bunicul Joe. 'Dl. Willy Wonka este cel mai uimitor, cel mai fantastic și cel mai extraordinar producător de ciocolată din lume. El a inventat mai mult de două sute de noi tipuri de batoane de ciocolată, înghețată, gumă de mestecat și cele mai delicioase dulciuri pe care le puteți imagina. Îmi face apa să mă gândesc la asta ".
- Și eu, spuse Charlie. 'Te rog continuă .'
"Voi spune altceva adevărat. Nimeni nu iese niciodată și nu mai merge în fabrică.
'Atunci cine ? strigă Charlie
- Dragă Charlie! 'Doamna. Bucket a sunat de la ușă. 'E timpul pentru somn .
"Mama bustului, trebuie sa merg ..."
Mâine, draga mea. Granpa Joe vă poate spune restul povestii mâine.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Lupuldebudinca
2
Charlie împreuna cu bunicii materni si parintii erau foarte saraci si traiau intr-o casa mica. ei aveau de mancare paine si margarina pt micul dejun, cartofi fierti pt parnz si varza pentru cina. cand charlie venea de la scoala trecea pe la ga o fabrica de ciocolata. cand ajunsese acasa il intrebase pe bunicul sau ce e cu fabrica .Bunicul îi spuse ca acolo lucreaza un mare producator de ciocolata ,si ca el a creeat mai mult de 200 de tipuri de batoane de ciocolata, gume si inghetata ,iar aceasta ii lasa gura apa. Chiar dupa a intrat bunica spunand ca e timpul pentru culcare. Charlie spera că bunicul lui. o sa ii spuna mai multe maine. sper ca te-am ajutat!
Alte întrebări interesante