Limba română, întrebare adresată de ioanaprisecaru0, 9 ani în urmă

Cine îmi inventează si mie o poveste fantastică in care binele invinge raul. ..De exemplu "Harap Alb" doar ca trebuie inventată ...Am nevoieee urgent!!!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de EmmH69
1
Cand am fost mica, parintii mei au trebuit sa mearga la munca, noaptea, iar astfel eu am ramas singura. La un moment dat am mers la culcare, si am avut un vis ciudat. Visasem ca am fost atacata de niste demoni, care aveau ochii negrii ca taciunele si erau foarte infricosatori, insa am avut noroc ca a aparut un inger care m-a salvat, ucigand demonul, iar apoi disparand. In momentele urmatoare m-am trezit terifiata. Idk daca e bine, sper ca iti place. :*

ioanaprisecaru0: Te rog!!!Ce
ioanaprisecaru0: Te rog*
EmmH69: Incerc acum
ioanaprisecaru0: Multumesc mult!
EmmH69: Voi continua de acolo cu faza cand apare ingerul.
ioanaprisecaru0: Perfect
EmmH69: Insa, cand am crezut ca nu am nici o cale se iesire din aceasta situatie, o lumina puternica aproape ca m-a orbit. Mi-am asezat palmele peste ochii, pentru a nu orbi de la puternica lumina, iar cand le-am indepartat am putut observa un inger care se lupta cu acel demon. La un moment dat, ingerul a fost ranit, de catre demon, insa avand esenta divina, a reusit sa invinga demonul, iar apoi a disparut.
EmmH69: Astfel, in momentele urmatoare m-am trezit terifiata.
ioanaprisecaru0: Perfect! !Multuumesc mult!!
EmmH69: Cu drag!
Alte întrebări interesante