Limba română, întrebare adresată de alexxaalesia, 9 ani în urmă

Cine imi poate da si mie o compunere despre o intamplare petrecuta la un muzeu?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de slowas555
2
                                   Cand am fost la muzeu..
in clasa a 7-a am fost la muzeul de arta cu doamna diriginta. eu stateam cu Karina.cand am ajuns acolo Mihai si Andrei au inceput sa isi bata joc de arta facuta de marii artisti romani din secolul 20.doamna dirignta le-a atras atentia si a zis ca v-or avea probleme cand v-om ajunde din ou in scoala.Ei s-au calmat si au reusit , spre deosebirea mea, sa stea calmi pana la sfarsitul turului.
la ultimul tablou prezentat ei l-au daramat. dupa aceasta intamplare au fost toti ''pictati'' de Davinci pe haine si fata.acea intamplare nu o voi uita spre ghinionul colegilor mei. 

Sper ca e ok :)

slowas555: Fuda pls
Răspuns de BieaDaria
3
La muzeu La scoala la sfarsitul clasei a VI-a am vizitat muzeul Luvru din Paris intr-o excursie de o saptamana.Acolo ne astepta un domn care ne-a spus ca ne va face turul muzeului.Doamna profesoara ne-a spus sa ne asezam cate doi maxim trei.Eram eu,Alexandra si Miruna.Acel domn ne-a condus pana la celebrul portret al Mona Lisei pictat de Leonardo da Vinci.Am mai vazut si statuia Venus din Milo.Am ajuns pe un culoar cu multe rafturi.Deodata cazu o statuie de sus,dar din fericire am reusit sa o prind inainte sa se sparga.Drept recompensa pentru ca am salvat un exponat important al muzeului am primit cadou un mic tablou de-al marelui pictor Leonardo da Vinci.Nu voi uita niciodata aceasta intamplare Sper ca iti place.:)
Alte întrebări interesante