Cine îmi poate rezolva E4?
Anexe:
![](https://ro-static.z-dn.net/files/def/67def294863a4facafd4cd03f86f37fb.jpg)
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
a) (3x+1+x+3)(3x+1-x-3) = 4(x+1)(2x-2) = 8(x+1)(x-1)
b) (3x+5+x+1)(3x+5-x-1) = (4x+6)(2x+4) = 4(2x+3)(x+2)
b) (3x+5+x+1)(3x+5-x-1) = (4x+6)(2x+4) = 4(2x+3)(x+2)
Seby16:
mersi dar deja nu mai aveam nevoie...
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Franceza,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Fizică,
9 ani în urmă