Engleza, întrebare adresată de Trilogy, 9 ani în urmă

Cine imi poate traduce acest text va rog?

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Andry200
0

Sophie nu poate dormi.Ceilalti copii din dormitor au adormit de ore bune.Sophie si-a inchis ochii si a ramas nemiscata.Casa era absolut silentioasa.Ferestreledupa perdea erau deschide insa nimeni nu mergea pe trotuar.Nu vineau masini pe strada.Sophie nu stiuse niciodata cum e o tacere ca aceasta.Poate ca,isi spunea,asta era ceea ce ei numesc dezactivarea alertei pentru ora.
Dezactivarea alertei de oră,cineva ii sopti o dată,a fost un moment special în mijlocul nopţii când fiecare copil şi fiecare om mare a fost profund intr-un somn adanc.
Sophie a decis sa se de-a jos din pat si sa traga perdelele.Cand ajunse la perdele,Sophie ezita...Ea chiar isi dorea sa se uita dupa ele si sa se aplece peste fereastra ca sa vada cum arata lumea ca acum in timpul decativarii alertei de ora.Ea a continuat sa asculte.Totul era la locul lui.
Sophie dorea atat de mult sa se uite incat nu a putut sa se mai opreasca.Repede s-a dus dupa perdele si s-a aplecat peste fereastra.
În lumina argintie a lunii,strada sat arata complet diferit.Totul era pal fantomatic si alb laptos.
 Sophie sa uitat tot mai departe pe strada.La un moment dat ea a inghetat.Ceva vinea pe strada de pe partea opusa.
Era ceva negru.
Ceva inalt si negru.
Ceva foarte inalt ,foarte negru si foarte subtire.
CINE?
Nu era un om.Nu putea fii...Era de patru ori mai inalt ca cel mai inalt om.Capul lui era mai inalt decat scarile care ducea la ferestrele de pe casa.Sophie si-a deschis gura ca sa tipe,insa nici un sunet nu a iesit la iveala.Gatul ei lafel ca si tot corpul ei a fost inghetat de frica.

Sper ca te-am ajutat! P.S. am o tastatura cam nasoala iar in unele momente diacriticele nu au mers.


Andry200: (apropo,am uitat de titlu ,, Dezactivarea alertei de ora''
Alte întrebări interesante