Engleza, întrebare adresată de mikohoe0, 8 ani în urmă

cine imi poate traduce asta? plsss, repedee​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mishah
1

Primul cutremur a avut loc în mijlocul nopții în mai 20 2012 . Dormeam când dintr-o dată patul meu a inceput sa se miste violent . Eu și familia mea am alergat repede jos pe scări pe strada . Un alt cutremur a fost nouă zile mai târziu . Ambele cutremure au omorât șapte persoane , a rănit alții 50 și a deteriorat rau cele mai multe clădiri în orașul nostru . După cutremur am trăit și am dormit pe străzi pentru câteva zile . Știam că țara mea era pe zona seismică dar niste oameni de știință cred că una dintre cauzele cutremurului ar putea fi forarea , procesul de forare în pământ pentru a găsi gaz . Daca forarea continua , ar putea fi mai multe cutremure .

Avalanșele sunt destul de comune în Alpii Elvețiani - Asutriaci dar ce s-a întâmplat în 1950-51 s-a numit ' Iarna terorii ' . Bunicul meu își amintește 650 de avalanșe in acele trei luni care au omorât mai mult de 265 de persone și au distrus o grămadă de cladiri . Ninsori abundente , zgomote puternice, vibrații si creșteri de temperatură pot cauza avalanșe . Daca climata se schimba aceasta cauzează temperaturile sa se mărească . Vor fi mai multe avalanșe și acolo vor fi mai multe morți și distrugere .

Mai țin minte ziua înainte de venirea Uraganului Katrina in New Orleans in 2005 August . Am primit un ordin de evacuare de la autorități 80% din populație a plecat din New Orleans . Niste people s-au refugiat în Superdome , in stadium locat într-un teren înalt , in timp ce alții au așteptat acasă . Nu am avut o mașină deci am mers în Superdome . Următoarea zi furtuna ajunse și debarcaderurile se distruseră . Cam 80% din oraș a fost scufundat în apa murdara . Uraganul Katrina a omorât aproape 2000 de ordine și multe persoane și-au pierdut casele . S-a întâmplat acum 9 ani , dar unele zone a orașului sunt pline de case abandonat. Își va reveni New Orleans vreo data de la dezastru ? Cu siguranță vor fi mai multe uragane . Oare va fi oras meu in continuare vulnerabil în viitor?


mikohoe0: mersi multttt
Alte întrebări interesante