Engleza, întrebare adresată de timeeavlad26, 8 ani în urmă

Cine imi traduce in engleza textul urmator?
,, Scopul acestui raport este de a va prezenta aspecte ale scolii noastre.Sunt o simpla profesoara a acestei scolii care are onoarea sa va prezinte lucruri deosebite despre aceasta scoala dar si imbunatatiri care ar putea avea loc cu putina munca si dorinta .Fiecare scoala contribuie foarte mult la educatia copiilor.
Scoala noastra are foarte multe aspecte frumoase ,dar si unele care ar putea fi imbunatatite.Incep cu clasele ,care sunt amenajate foarte frumos cu calculatoare,dulapuri si videoproiectoare .Recomand ca ar trebui sa fie mai spatioase deoarece copii nu au foarte mult spatiu ca sa se miste ,iar un numar mare de elevii se inchesuie intr-o sala de clasa micuta.Sunt sigura ca copii s-ar simti mult mai bine intr-o clasa mai spatioasa si ar putea studia mai usor.
In al doilea rand ,scoala noastra are foarte multe activitatii minunate pentru elevii care ii ajuta sa se dezvolte .In special, clubul de lectura ,in care elevii se aduna si isi recomanda cartii unii altora,povestesc despre cartiile care i-au impresionat cel mai mult si despre ce ar dori sa mai citeasca.Ar fi o idee buna sa fie construita o sala mare speciala pentru clubul de lectura amenajata cu biblioteca, unde elevii sa citeasca in liniste in pauze sau dupa scoala.De asemenea mai sunt cluburile de actorie ,de sport,de stiinta si de pictura.Sugerez ca ar trebui sa fie introdus un club pentru limbi straine precum engleza franceza ,spaniola sau orice limba pe care doresc elevi sa o invete.In acest fel copii ar putea sa-si dezvolte vocabularul cu o limba noua care i-ar ajuta pe viitor.
Scoala noastra este plina de elevii silitori si de profesorii blanzi..Scoala noastra este deosebita dar orice lucru frumos mai poate fi imbunatatit .Sper ca se vor lua in considerare recomandarile mele care ii vor ajuta pe copii sa se dezvolte mai bine in aceasta scoala si sa ajunga acolo unde doresc . Impreuna putem reusi.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Olivia007
1

Răspuns:

The purpose of this report is to present aspects of our school. I am a simple teacher of this school who has the honor to present special things about this school but also improvements that could take place with a little work and desire. Each school contributes a lot in children's education.

Our school has many beautiful aspects, but also some that could be improved. I start with the classes, which are very nicely arranged with computers, cabinets and video projectors. I recommend that there should be more spacious because children do not have much space to they move, and a large number of students are cramped into a small classroom. I am sure that children would feel much better in a more spacious classroom and could study more easily.

Secondly, our school has many wonderful activities for students that help them develop. In particular, the reading club, where students gather and recommend each other's books, and discuss about books that impressed them the most. It would be a good idea to build a big special room for the reading club arranged with a library, where the students can read quietly during breaks or after school.

Alte întrebări interesante