Engleza, întrebare adresată de ionutsurcel, 9 ani în urmă

Cine imi traduce si mie asta ?

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de rrebeca
0
piramida soarelui este situată în orașul antic Teotihuacan în mexico.the piramida a sute de pași care duc până la site-ul unui temple.it vechi este făcută din pământ și piramida rock.the roșie a soarelui a fost construit de teotihuacanos.it a fost finalizat în 200 d.Hr., dar a descoperit de azteci, care au fost primii pentru a găsi orașul antic al Teotihuacanul na, piramida soarelui a fost folosit pentru reasons.vizitors religioase pot urca pe trepte la mârli și admiri view.it lui spectaculoase și turiștii pot vedea și alte două piramide precum și o piramidă road.the veche a soarelui este un landmark.it frumos nu ar trebui ratat de nici un vizitator la mexic
Răspuns de Utilizator anonim
0
  Piramida soarelui este localizata in anticul oras al Teotihuacan din Mexic. Piramida are sute de trepte care conduc catre situl unui templu vechi. Este facut din pamant si piatra rosie.
  Piramida soarelui a fost construita de Teotihuacanez. A fost terminata in anul 200 i.Hr, dar a fost descoperita de catre Azteci care au fost primii care au gasit orasul antic al Teotihuacan. Piramida soarelui a fost folosita in scopuri religioase.
  Vizitatorii pot sa urce scarile pana in varf si sa admire privelistea. E spectaculos iar turistii pot vedea  cele doua pirmamide precum si drumul antic.
  Piramida soarelui este o priveliste frumoasa. Nu trebuie ratata de nici un vizitator al Mexicului.

Utilizator anonim: Ar trebui sa mergi in Mexic sa o vezi :D
rrebeca: daca spui tu!!!!!!????????............
Alte întrebări interesante