Limba română, întrebare adresată de mariselabirsa, 8 ani în urmă

Cine ma ajuca cu o compunere de maxim 25 de randuri in care sa prezinti o intamplare intr-o zona turistica ! Vreau foarte repede raspunsul cat de repede pozibil #Va_rogggggggg!!!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de MariaGheorghiu1234
0
Excaladand muntele

Intr-o zi, in tabara de la munte, profesoara ne-a propus sa mergem la crucea de pe Caraiman.Stiam ca este un traseu lung și obositor, însă totuși am fost convinsă sa merg acolo.Cam pe la jumătatea drumul, eu eram extenuată și m-am asezat pentru a-mi mânca pachetul.Nici nu apuc sa ma așez bine, ca aud din spatele meu: “Ajutor, ajutor, ma rostogolesc!”.Cand aud aceste vorbe tresar, mai cu seama ca îmi pare ca e vocea profesoarei.Din neatenție, s-a împiedicat și a căzut la vale.Copiii și ghidul de pe munte ii sar in ajutor.Din fericire, nu a pățit nimic și a putut sa-și contribuie traseul, dar a tras o sperietura pe măsură.Copiii cu care excaladam muntele s-au speriat și pentru a nu păți la fel, au început sa fie mai concentrați la drum.
Intr-un final, când am ajuns la cruce, am rămas plăcut surprinsă deoarece peisajul era unul fantastic!Am făcut multe poze și a fost o zi de neuitat!

MariaGheorghiu1234: Am scris contribuie in loc de continuie, scuze dar am un auto corector care îmi da bătăi de cap:)
Alte întrebări interesante