Informatică, întrebare adresată de darialungan, 8 ani în urmă

Cine ma ajuta cu ceva.De ceva luni telefonul meu se descarcă singur iar cand îl bag la încărcat se încarcă într-o noapte (nu glumesc).Vreau sa stiu ce pot face în privinta asta.Chiar nu vreau sa mai stau cu el la încărcat si sa se încarce 1% in 5 minute.Va rog cine se pricepe ma poate ajuta?Sau cei care ati mai avut probleme ?​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mateyramy
1

Răspuns:

din cate știu trebuie resoft-at


darialungan: ms
Răspuns de Mathispowerr
1

Probabil e stricată bateria și nu mai ai ce sa ii faci sau mai sunt alte variante, cum ar fi:

La celalalt telefon al meu aveam problema asta. Telefonul mi se descarca usor si mi se incarca greu. Eu numai aveam încărcătorul original și asta era problema.

Dacă nu e nici asta, încearcă sa intri în setări la oprimizare si acolo o sa iti faci optimizare 100% ca sa iti inchida aplicațiile inutile (le poți folosii, dar numai consuma)

Încearcă sa nu iti ții luminozitatea la maxim, asta duce la o descărcare rapida și de asemenea, dacă intri pe ceva, apasa pe închidere totala apoi, pentru a închide toate fișierele pe care ai intrat.

Nu iti lasa aplicațiile deschise, asta va consuma baterie și un alt factor care afectează bateria e atunci când nu îl lași sa se incarca 100%.

De exemplu: Daca tu ai 20% si il lași la încărcat pana la 70%, apoi ti se descarca din nou și il bagi la încărcat fara sa aștepți, se va strica bateria. (aici ma refer cand stai pe telefon in timp ce e la încărcat)

Sper ca te-am ajutat și iti va reveni la normal totul! Cum am spus, bateria s-ar putea să nu isi mai revină!

Alte întrebări interesante