Limba română, întrebare adresată de denisdanci, 9 ani în urmă

Cine ma ajuta cu o compunere de 15-20 de randuri cu titlul o zi de iarna la munte in care sa fiu si narator si personaj ! Va rog ajutati-ma ,imi trebuie maine la scoala !

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Briana5
60
titlu:O zi de iarna la munte
In sfarsit incepuse vacanta de iarna. Parintii mei au decis ca ne-ar prinde bine o vacanta, asa ca m-au lasat pe mine sa aleg unde sa mergem. Alegerea mea a fost sa mergem la munte. Pur si simplu vroiam sa merg intr-un loc nepoluat, unde aerul este curat si proaspat.
Ne-am facut bagajele, si a doua zi de dimineata, am plecat  cu masina spre o statiune bine cunoscuta de la munte. Eu am ales sa mergem in muntii Bihorului, este mai aproape de orasul nostru. Pe toata durata drumului  am ascultat muzica si am citit o carte. Parintii mei erau tacuti, si, desii nu intelegeam de ce, am decis sa nu ii bag in seama.
Cand am ajuns, eram toata numai zambet si aproape uitasem de parintii mei care m-au rugat sa-i ajut cu bagajele.
Dupa ce am luat bagajele, ne-am lasat masina in drum bine incuiata, si am pornit spre cabane ca sa ne cazam.
Am inchiriat 2 camere si o baie, eu avand dreptul la propria mea camera. Ceea ce era destul de tare.
Dupa ne-am dus jos, la magazinul pentru ski-uri, iar eu mi-am luat un snow-board, desii nu stiam sa-l folosesc, puteam sa invat. Tatal meu se pricepea la asa ceva.
Patru ore am stat afara, am invatat sa merg pe snow-board, mi-am facut prieteni noi si de treaba, apoi ne-am intors la cabana ca sa ne schimbam in haine uscate si sa mergem la restaurantul din spatele cabanei.
Mia-m intalnit noii prieteni acolo, am mancat, am glumit si ne-am distrat si dupa ce  s-a facut ora 9 seara, m-am intors in camera mea. Am baut un ceai caldut inainte de culcare, si m-am prabusit in pat adormind cu zambetul pe buze si amintrea zile de azi in minte. A fost o zi foarte distractiva.



vyo38: mersi
Alte întrebări interesante