Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

cine ma ajuta dau coroana pls repede urgent ​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de agacha87
2

Răspuns:

Într-o zi de iarna, în care cerul strălucea ca un ocean înghețat, bunicul ma ruga în mare taina sa vin cu el, pentru a-mi arata ceva foarte important.

L-am urmat pe treptele care urcau spe mansarda. Odată ajunși înăuntru am văzut un tablou bunicul mi-a spus sa ma duc la tablou, eu m-am dus și am întors tabloul, atunci am văzut o scrisoare era pentru mine nu știam ce scrie în ea asa ca m-am dus jos cu bunicul, și am întrebat-o pe bunica ce scrie. Bunica mi-a spus ca este de la mama mea care a murit înainte sa ma nasc. Am deschis scrisoara și în ea scria"Draga Fiu, atunci când te-am născut am zis ca eu voi fii mereu cu tine și lângă tine te voi ajuta, te voi învață numai de bine, dar iată ca Dumnezeu va vrea sa ne despărțim eu mai am puțin și ma duc, asa ca te las în grija bunicilor sa aibă ei grija de tine eu te voi veghea de sus și voi fii lângă tine.

Cu drag Mama! "

Atunci când eu am terminat de citit m-am dus în camera mea și am început sa plâng. După 2 ore bunici au venit și m- au chemat sa mănânc eu nu am vrut. Eu am crescut și m-am făcut mare eu acum sunt la facultate și în ziua când am aflat de acea scrisoare am fost cu gândul numai la ea.

Sper ca te-am ajutat!!!


agacha87: nu ai pentru ce
agacha87: și eu am pus o întrebare și nimeni nu îmi raspunde
agacha87: ok
agacha87: te rog
Alte întrebări interesante