Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

cine ma ajuta la o compunere despre rugaciune folosind in ea expresia valul ce ma bantuie????????

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Fritzz
67
Rugaciunea este legatura fiecarei persoane cu divinitatea. Ea este singurul mod de "comunicare" intre fiinta muritoare si demiurgul superior. Chiar daca omul este o fiinta inferiora in comparatie cu divinitatea el isi poate exprima sentimentele, nemultumirile, cererile prin intermediul acestui act.
Si eu ca orice persoana religoasa imi transmit gandurile mele catre cer prin rugaciune. Fiecare om in viata simte nevoia sa comunice cu cineva superior lui. De fiecare data cand vreau sa ma detasez de valul ce ma bantuie imi indrept ochii spre Dumnezeu.
Avem nevoie de rugaciune in fiecare zi pentru a ne consolida relatia cu divinitatea si pentru a scapa de grijile acestei lumi peritoare stiind ca cineva imi rezolva problemele mele deoarece i-am comunicat prin intermediul rugaciunii. 

Fritzz: Cu placere
Răspuns de Miriama
33
In fiecare zi cand imi fac rugaciunea de seara, ma inchin cu atat har si splendoare prea bunului nostru Dumnezeu! Mai intai spun cateva rugaciuni de seara (mai exact inainte de a ma culca)  apoi ii multumesc domnului pentru toate cele cate mi-a dat in acea zi, chiar daca au fost bune sau rele; ma rog pentru viata parintilor si a bunicilor si nu in ultimul rand, ma rog pentru ce am eu nevoie...Dar de multe ori parca, simt valul ce ma bantuie, ce-mi da tarcoale, a diavolului (necuratului) . Simt cum vrea sa ma ispiteasca la orice pas, dar imi iau inima-n dinti si spun ca totul e o simpla aberatie a mea care nu poate sa imi invinga curajul si sinceritatea mea, de a ma inchina domnului! 

Miriama: cu placere ;)
Alte întrebări interesante