Geografie, întrebare adresată de Toto756, 8 ani în urmă

cine ma ajuta ps scrietii putin:))) ​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de CarmenXD
1
Observ ca pot posta doar o poza...
In rest as mai putea sa ți zic ca principalul obiectiv pe plan extern era reîntregirea teritoriului național
la Consiliul de coroana (21 iulie 1914) s a dezbătut poziția României fata de război și s a ales pt moment soluția neutralității, ulterior in 1916 s a semnat Conventia politica și militară între România și Antanta, iar la 14 august 1916 România intra in război, alături de Antanta, bineînțeles.
Mai sunt niște detalii dar in fin România a fost găsită in tabăra statelor învingătoare.
E o lecție super usoara! Coroana ?
Anexe:
Răspuns de stefanflorin0603
1
Bucureștiul a fost fondat de un oier pe nume Bucur. Conform altei variante mai probabile, București a fost întemeiat de către Mircea cel Bătrân la sfârșitul secolului al XIV-lea.

Pe malurile Dâmboviței și ale Colentinei este atestată cultura paleolitică și neolitică. Până în 1800 î. Hr. apar anumite dovezi ale unor comunități în zonele Dudești, Lacul Tei și Bucureștii Noi de astăzi

București este capitala României. Este cel mai populat oraș și cel mai important centru industrial și comercial al țării. Populația stabilă de 1.883.425 de locuitori

Orașul este administrat de Primăria Municipiului București, are același nivel administrativ ca și județele României și este împărțit în șase sectoare.

Fântânele este o comună în județul Constanța, Dobrogea, România, formată numai din satul de reședință cu același nume. Comuna Fântânele a fost înființată în anul 2005, prin Legea nr. 67 din 23 martie 2005, prin desprinderea satului Fântânele din comuna Cogealac, Constanța.


Nu sunt sigur dacă este totul bine

Alte întrebări interesante