Limba română, întrebare adresată de laurakiss, 9 ani în urmă

cine ma ajuta sa impart acest text in silabe?
Nevoia acestui proiect este dorită deoarece avem nevoie să îmbunătăţim produsele ca acestea să nu mai fie returnate astfel încât firma să obţină profit cât mai mare, să aiba parte de clienţi cât mai mulţi şi mai mulţumiţi şi un profit mai mare.
Alocarea unor investiţii necesare îmbunătăţirii acestui produs în conformitate cu cerinţele clienţilor în scopul obţinerii unui produs mai calitativ şi care să fie cât mai cerut pe piaţă pentru a aduce astfel profit cât mai mare firmei şi a elimina orice problema cu firmele din exterior care au primit produsele înapoi în urma constatării acestei probleme.


MariusMoisa2006: Te ajut eu.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de RaisaRaisa
0
Ne-vo-ia a-ces-tui pro-iect este do-ri-tă de-oa-re-ce a-vem ne-vo-ie sa îm-bu-nă-tă-țim pro-du-se-le ca a-ces-ta sa nu mai fie re-tur-na-te ast-fel in-cat fir-ma sa ob-ți-nă pro-fit cât mai ma-re , sa ai-bă par-te de cli-enți căt mai mulți și mai mul-țimi și un pro-fit mai ma-re.
A-lo-ca-rea u-nor in-ves-ti-ții ne-ce-sa-re îm-bu-nă-tă-ți-rii a-ces-tui pro-dus în con-for-mi-ta-te cu ce-rin-țe-ls cli-en-ți-lor în sco-pul ob-ți-ne-rii u-nui pro-dus mai ca-li-ta-tiv și ca-re să fi-e cât mai ce-rut pe pia-ță pen-tru a a-du-ce ast-fel pro-fit cât mai mare fir-mei și a e-li-mi-na ori-ce pro-ble-mă cu fir-me-le din ex-te-rior ca-re au pri-mit pro-du-se-le î-na-poi în ur-ma con-sta-tă-rii a-ces-tei pro-ble-me.

Coroana? :)
Răspuns de MariusMoisa2006
0
Ne-vo-ia a-ces-tui pro-iesct este do-ri-ta de-oare-ce avem ne-vo-ie sa im-bu-na-ta-tim pro-du-se-le ca a-ces-tea sa nu mai fie re-tur-na-te ast-fel in-cat fir-ma sa ob-ti-na pro-fit cat mai ma-re, sa ai-ba par-te de cli-en-ti cat mai multi si mai mul-tu-mi-ti si un pro-fit mai ma-re.
A-lo-ca-re-a u-nor in-ves-ti-tii ne-ce-sa-re im-bu-na-ta-ti-rii a-ces-tui pro-dus in con-for-mi-ta-te cu ce-rin-te-le cli-en-ti-lorin sco-pul ob-ti-ne-rii u-nui pro-dus mai ca-li-ta-tiv si ca-re sa die cat mai ce-rut pe pia-ta pen-tru a adu-ce ast-fel pro-fit cat mai ma-re fir-mei si a e-li-mi-na ori-ce pro-du-se ina-poi in ur-ma con-sta-ta-rii aces-tei pro-ble-me.
Sper ca ti-am fost de ajutor.
Alte întrebări interesante