Engleza, întrebare adresată de RoxanaUngureanu, 9 ani în urmă

Cine mă ajută să traduc acest fragment?
DAU CORONIȚĂ si 50 de puncte

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ImPuLsZ
1
 "Saturday Night Fever" a fost primul film care a aratat lumea dansului disco. Starul filmului a fost John Travolta.
          Inainte de "Saturday Night Fever", John Travolta a fost un actor care aparea la televizor, insa nu era foarte cunoscut. Dupa "Saturday Night Fever", a fost "sex symbol-ul" numarul unu.
           Personajul lui John Travolta in "Saturday Night Fever" este un pusti de 19 ani, pe nume Tony Manero.Tony locuieste cu familia lui in New York. El are un job plictisitor ca si vopsitor in timpul saptamanii, dar in fiecare noapte de sambata isi pune un costum alb si merge la Disco 2001 in Brooklyn sa danseze.Pe ringul de dans e alta persoana-se "transforma".Castiga competitia pentru cel mai bun dansator disco din Brooklyn.
           Melodiile si muzica din film au fost facute de un grup australian de top, numit Bee Gees. Melodiile, precum "Night Fever" si "Stayin' alive" au devenit hituri disco peste tot in lume.
           La 15 ani dupa "Saturday Night Fever, filmele lui John Travolta nu au fost foarte populare decat atunci cand a castigat Oscarul cu "Pulp Fiction" la inceputul anilor '90. Dupa "Pulp Fiction", John Travolta a fost, din nou, un star international.
Alte întrebări interesante