Engleza, întrebare adresată de cr777777777, 8 ani în urmă

Cine ma ajuta și pe mine cu traducere în romana?

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de HamHam27
1
Bine ați venit la Věka, cel mai mare muzeu de artă decorativă din lume. Aici puteți găsi opere de artă, artizanat și design din Europa, America, Orientul Îndepărtat, Asia de Sud și Orientul Mijlociu. Dar de ce se numea Muzeul Victoria și Aibert Numele vine de la Regina Victoria. A domnit mai mult decât o scriitoare plină de viață (a ținut un jurnal de la copilărie până la moartea ei), a desenat frumos și apreciat lucrări frumoase ale oricărui alt monarh britanic (din 1837 până în 1901). Ea a devenit regină la vârsta de optsprezece și trei animai târziu sa căsătorit cu un om bun și inteligent. Au adorat și alte persoane și au avut nouă copii. Albert a devenit treptat lui Psince Albert, cel mai apropiat consilier al soției, dar, după zece ani de căsnicie, a murit când avea doar patruzeci și doi de ani. Regina Victoria a ratat foarte mult Alhert și nu i-ar permite nimănui să-i ia locul. Din acea zi, ea a refuzat să locuiască la Londra. Purta doar negru și era rareori văzută în public. A preferat să-și petreacă restul vieții în Windsor
sper ca e bine
coroana ?
Răspuns de doneaginuta
2

Bine ați venit la Věka, cel mai mare muzeu de artă decorativă din lume. Aici puteți găsi opere de artă, artizanat și design din Europa, America, Orientul Îndepărtat, Asia de Sud și Orientul Mijlociu.

De ce se numea Muzeul Victoria și Aibert Numele vine de la Regina Victoria. A domnit mai mult decât o scriitoare plină de viață (a ținut un jurnal de la copilărie până la moartea ei), a desenat frumos și apreciat lucrări frumoase ale oricărui alt monarh britanic (din 1837 până în 1901).

Ea a devenit regină la vârsta de optsprezece și trei animai târziu sa căsătorit cu un om bun și inteligent. Au adorat și alte persoane și au avut nouă copii. Albert a devenit treptat lui Psince Albert, cel mai apropiat consilier al soției, dar, după zece ani de căsnicie, a murit când avea doar patruzeci și doi de ani. Regina Victoria a ratat foarte mult Alhert și nu i-ar permite nimănui să-i ia locul. Din acea zi, ea a refuzat să locuiască la Londra. Purta doar negru și era rareori văzută în public.

A preferat să-și petreacă restul vieții în Windsor.



Alte întrebări interesante