Limba română, întrebare adresată de MihaiMtBFreeRide, 9 ani în urmă

Cine ma ajuta si pe mine cu un eseu cu titlul 'Ce vreau sa devin?' 
Imi trebuie neaparat 2 pagini A4.
Multumesc!


Ady193: Ce vrei sa devii?
MihaiMtBFreeRide: Inginer mecanic.
Ady193: eu am facut eseu sa fii avocat
Ady193: poti sa schimbi
MihaiMtBFreeRide: Ok, mersi pentru ajutor.
Ady193: Cu placere
MihaiMtBFreeRide: Ma mai ajuta cineva ca sa fac din mai multe un eseu bun? Imi trebuie pentru nota. Multumesc.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Ady193
0
Sunt matur , si deja e timpul ssa ma gindesc la viitor. Vazind lumea in propria mea viziune imi fac concluzii si planuri . Este foarte dificil sa ajungi un specialist bun , insa ca sa ai un salariu bun , ca sa-ti poti intreine familia este foarte dificil . Viitorul ne rezerva multe, este o usa cu multe surprize. E timpul care ne v-a prinde din urma, e timpul care va face sa dispara prezentul.
Toti avem idealui, visam la o viata care poate atinge perfectiunile, ne dorim ce e mai bun. Visam la meseria ideeala, fiecare vrem sa aratam lumii ca suntem cei mai buni.De mici copii am avut ideei schimbatoare cu privinta la ,,Ce osa ma afac cand cresc mare? ,,. Fiecare persoane i se potriveste o meserie, de la doctor la politist.
Eu persoanl, mi-am dorit sa ama multe meseri, dar odata cu iaintarea varstei,m-am schimbat. Acum vreau sa fiu avocat, pentru a reprezenta drepturile omului, pentru-al sustine, sa simta ca acolo cineva caruia ii pasa, sa ajut, sa multumesc si sa satisfac. Nu e o meserie usoara si stiu asta, dar asa imi doresc, asta vreau, nu-mi pasa cat va trebui sa muncesc, voi reusi.

MihaiMtBFreeRide: Ma mai ajuta cineva ca sa fac din mai multe un eseu bun? Imi trebuie pentru nota. Multumesc.
Alte întrebări interesante