Limba română, întrebare adresată de Lolita01, 9 ani în urmă

Cine ma poate ajuta cu o compunere de 80-150 de cuvinte o scurta naratiune in care sa prezinti o intamplare petrecuta in timpul participarii organizata de scoala cu un scriitor contemporan.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de bubu98
4
 Intr-o  zi linistita de scoala in care parea sa nu se intample nimic interesant  dar cum spune zicala Sa nu spunem hop pana nu sarim gardul , directorul ne-a pregatit o surpriza de neuitat . 
   Era zarva mare intre profesori  dar nimeni nu stia ce o sa se intample cu adevarat . Cam dupa  o ora de asteptari domnul director s-a gandit sa ne spuna ca la noi in scoala o sa vina un mare scriitor contemporan care o sa ne vorbeasca in premiera despre noua lui carte . O limuzina neagra ca noaptea se apropia din ce in ce mai tare de poarta scolii. Portiera din spate a fost deschisa de un valet cu manusile albe ca zapada si  din masina iesi Ana Blandiana. 
   Deodata dintr-un elicopter cobori   insusi presedintele Statelor Unite pentru a o ruga pe faimoasa Ana sa-l ajute  sa rescrie imnul tarii . Ana fara nici o ezitre a acceptat aceasta provocare de a se ridica la nivelul tuturor asteptarilor dar pentru ca timpul dat era prea scurt  a ales cea mai talentata eleva din scoala  si s-au apucat de creat noul imn . Timp de trei zile si trei nopti scriitoarea a reusit  sa termine  noua sa opera .
     Presedintele a fos foarte incantat de munca acesteia iar Ana Blandiana si-a continuat sederea in scoala noastra inca o zi prezentandu-ne toate operele sale 
      

bubu98: Sper sa-ti placa si sa te ajute . Si te rog sa ma ierti daca ai sa gasesti cateva greseli
Alte întrebări interesante