Limba română, întrebare adresată de haha2002, 9 ani în urmă

cine ma poate ajuta cu o scrisoare  in care sa povestesc vacanta la munte impreuna cu familia ...... PS : trebuie sa fie de o pagina de caiet studentesc.... si sa fie pentru un prieten drag ....

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Iris12345
9
                                    Draga......,
Sunt prietenul tau ..... Iarna aceasta a fost o iarna minunata fiindca am fost la munte o saptamana cu familia mea.
  In prima zi am fost pe partie si am stat acolo toata ziua. Am primit lectii de schiat si am invatat si sa patinez.
  A doua zi am mers pe varful muntilor Fagaras.Am facut multe poze si de acolo se vedea peisaj minunat pe care nu-l pot descrie in cuvinte.
A treia zi am fost la piscina de la pensiunea unde suntem cazati. Piscina era mare avea cam 3 metri si am ajuns fundul. Acolo am cunoscut-o pe Diana si pe Vlad. Am sarit la trambulina, am facut concursuri si ne-am jucat ,,Gaseste Ceva" jocul pe care il jucam noi,apoi m-am intors la hotel iar pe hol m-am intalnit cu o prietena a mamei mele,iar ea avea un baiat cu care m-am jucat impreuna cu catelul lui.
  A patra zi am mers in vizita la padurea din apropiere.Era foarte frig -25 grade. Brrrrrrrrrr! Aprope am inghetat.
    A cincea zi am fost la un magazin de animale pentru ca parintii au hotarat sa-mi ia un caine. Asa au si facut. Era fetita si i-am pus numele Maya!
 A sasea zi, penultima am mers din nou la partie unde am schiat si mi-am facut multe poze pe care o sa ti le arat cand voi veni.
    Ultima zi am avut parte de o mare surpriza! Parintii mi-au spus ca o sa mai stam o saptamana, dar o sa stam intr-o casa inchiriata pe varful unui munte din apropiere. A fost cea mai minunata veste pentru mine!
      Acolo am facut cam acelasi lucruri. Am invatat sa gatesc, mi-am facut inghetata din zapada si m-am jucat cu prietena mea, Maya. Cred ca aceasta a fost cea mai minnunata vacanta.
   Draga,............ iti urez si tie o vacanta la fel de frumoasa ca a mea si sper sa  imi trimiti si tu o scrisoare cu lucrurile minunate pe cale le-ai facut in vacanta de iarna!
                                                                 Cu drag,.....!

P.S. Abia astept sa ne vedem!

haha2002: multumesc...
haha2002: PS:ai luat-o de pe net?
Iris12345: Nu ,am scris-o eu. Crezi ca am luat-o de pe net?
haha2002: am intrebat...
Iris12345: aaa .Nu am luat-o.
Alte întrebări interesante