Limba română, întrebare adresată de tatoiulavinia40, 8 ani în urmă

cine mă poate ajuta cu recenzia serialului Riverdale sau Control Z?
dau coroană​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Ramonadistins
0

Răspuns:

După cum vă puteți da seama și din titlu, acțiunea romanului se petrece pe parcursul unei singure zi, ziua în care destinul a patru adolescenți cu personalități diferite va fi influențat de alegerile pe care aceștia le-au luat până în acel moment.

Când i se ivește ocazia să scape din orășelul Riverdale și să plece în Los Angeles pentru stagiul de practică mult visat, Betty se aruncă cu capul înainte fără regrete, prea entuziasmată de oportunitatea care i s-a ivit. Dar, după ce ajunge în Los Angeles, tânăra descoperă că lucrurile nu sunt atât de roz pe cât le considera ea și că acolo fiecare persoană își urmărește propriul interes, iar dacă îi stai cuiva în cale, ești dat la o parte asemeni unui gândac nesemnificativ.

Veronica întruchipează tipica adolescentă bogată, răsfățată și răutăcioasă, care nu se dă în lături de la nimic pentru a obține ceea ce își dorește, chiar dacă asta înseamnă să jignească și să rănească alți oameni. Dar, ca în majoritatea cazurilor, cei care se consideră la înălțime și deasupra tututor au parte de o cădere bruscă și dureroasă, iar Veronica nu face excepție de la această regulă. Când credea că are toată lumea la picioarele ei, tânăra ajunge să piardă tot luxul de care se bucura până în acel moment și, astfel, este nevoită să renunțe la viața perfectă pe care o avea în Manhattan și să se refugieze în Riverdale, unde lucrurile sunt pe cale să explodeze.

În urmă cu ceva timp, Jughead a fost cel mai bun prieten al lui Archie, dar asta se întâmpla înainte ca acesta din urmă să îl evite și să-i ascundă anumite lucruri. Archie este implicat într-o relație secretă care i-ar putea cauza probleme serioase, dar fiorul dragostei a reușit să-i reducă rațiunea la tăcere și să îl detrmine să acționeze după voia inimii.

Spre deosebire de ceilalți protagoniști, Jughead are o viață plină de greutăți. Adolescentul provine dintr-o familie destrămată și locuiește cu tatăl lui, un om sumbru, un părinte absent și, pe deasupra, implicat în afaceri dubioase. Pe lângă aceste lucruri, tânărul se vede nevoit să revolve problemele create de alții și să-și asume un rol care nu îi aparține.

ESTE DUPA NET

Alte întrebări interesante