Franceza, întrebare adresată de S0RiNoo7, 8 ani în urmă

Cine ma poate ajuta cu traducerea acestui text? Deoarece însă fiu ascultat! Ofer 40 de puncte si coroana! Mulțumesc

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de lazaramiulia
2

Exista in Franta numeroase statii radio si canale publice sau private de televiziune : France Inter, Radio France, TV5, M6 care transmit emisiuni variate : informative, culturale , sportive, de divertisment.

Putem observa programele canalelor franceze de televiziune : retransmit prin satelit . Este suficient sa aveti  cablu sau o antena parabolica.

Despte internet, el ofera site-uri francofone , de informatii, de asemenea de "chat" (cuvantul este in engleza) unde putem cauta baieti cu care putem conversa peste tot in lume de exemplu www.republica.com. Raspandeste incredere in zambetul tau inteligent, poate sa te conduca undeva!


S0RiNoo7: mulțumesc mult
Răspuns de tatiandy85
2

Mijloacele audiovizualului şi informatica

În Franţa există numeroase staţii de radio şi canale televizate publice sau private: Franţa Inter, Radio France Internationale, Fun Radio, Europe 2, Antenne 2, FR3, La 5e-Arte, TV5, M6, care transmit/ difuzează diverse emisiuni: informative, culturale, sportive, de divertisment,

De asemenea, programele difuzate de canalurile de televiziune franceze pot fi primite: aceste sunt transmise în reluare/ retransmise prin satelit. E suficient să dispuneţi de conexiune prin cablu sau să aveţi o antenă parabolică.

În ceea ce priveşte Internetul, el ne oferă nu puţine site-uri francofone de informare, dar şi de "chat" (cuvânt de origine engleză) unde ne putem găsi prieteni cu care să pălăvrăgim oriunde în lune, cum ar fi www.respublica.com, de exemplu. Ai încredere în şoricelul tău inteligent/ mouse, el va şti unde să te conducă.


S0RiNoo7: mulțumesc foarte buna traducere
Alte întrebări interesante